Op een hele rustige plek in Steggerda, kampeerpark De Leemstobbe, hebben wij een leuke houten stacaravan te koop. De caravan heeft 3 slaapkamers,een open serre met balkon en een gesloten serre, daar hebben wij de eethoek. In de kamer zitten schuifdeuren die op het overdekte balkon uitkomen.

1 slaapkamer heeft een 1 persoon hoog bed en kleding kast, 1 slaapkamer heeft een twijfelaar en kledingkast en een slaperkamer met een bed van 140cm breed en een grote inloopkast. Alle matrassen zijn keurig!

Verder een keukentje en een douche met toilet. Het geheel is vorig jaar helemaal opgeknapt, nieuw zeil op de vloer en van binnen en buiten geschilderd. Voor alle ramen hangen luxaflex en overgordijnen. Het is een zeer sfeervolle caravan.

Het geheel is aangesloten op riool, water en aansluiting op gasnet is mogelijk, nu is het nog met gasfles.

Er is rond de caravan tuin en er staat een schuur. De caravan staat niet in een rijtje, maar heeft een eigen beschutte plek. De caravan is instapklaar, u kunt er zo in! In januari hoeft u pas weer het eerste gedeelte stageld te betalen (625 euro) Mocht u de caravan liever ongemeubileerd kopen, is dat ook bespreekbaar.

Het kampeerpark is klein en ideaal voor mensen die van rust houden! Het is een rustiek parkje waar je heerlijk kunt ontspannen onder het genot van alle vogelgeluiden die hier zijn. Geen drukke kantine of animatieteam.

Het park is vrij landelijk gehouden,het park ligt op drie provinciënpunt van Friesland, Drente en Overijssel.

De Leemstobbe ligt temidden van de volgende natuurgebieden: De Weerribben, Het Drents Friesche Wold en De Linde Valei. Kortom: een prachtige omgeving!

Jaargeld is 1250 euro (kunt u in twee gedeeltes betalen) en u kunt er het hele jaar terecht! In de winter gaat wel het water eraf, maar dan kunt u vlakbij gratis water halen en douchen. Bij die ruimte staan ook een wasmachine en droger. Mocht u liever in de caravan permanent water willen hebben, is dat bespreekbaar.

Verder mag u in overleg met de eigenaar een paard meenemen, daar is uitloopruimte voor. Een hond is toegestaan, mits hij aangelijnd is.

Voor verdere informatie of foto,s kunt u mailen of bellen met : 06-51296951

Over het kampeerpark kunt u informatie vinden op .kampeerparkdeleemstobbe.nl