Stacaravan TE KOOP op camping de Zwarte bergen Brabant 6p+Inb

  • Nicole

    Gelegen op het vakantiepark “DE ZWARTE BERGEN” te Luyckgestel (Brabant).

    Gezellige Famillie camping waar veel georganiseerd word voor de kleintjes door het animatieteam.

    Een zeer bosrijk gebied mooi voor om te wandelen of fietsen, 5 km van de plaats Lommel in Belgie.

    TE KOOP:

    Deze netjes onderhouden stacaravan van het merk ATLAS DEBONAIR SUPER met wintervaste voortent.

    Deze stacaravan heeft een woonoppervlakte van ca 39m2 ( 11.00m x 3.60m )en compleet met inboedel en wintervaste voortent met een oppervlakte van ca. 30m2. 10.00m x 3.00m.

    Een grote woonkamer met een U-bank over de gehele breedte waarvan de mogelijkheid om een gedeelte van de bank uitteschuiven om zo nog 2 slaapplekken te creeeren. Eethoek bestaande uit een ronde bank 2 krukjes en ronde eettafel. Veel kastjes voor opbergruimte plus TV.

    vanuit de woonkamer ga je naar de in U-vormige keuken voorzien van koelkast, magnetron, 4 pits gaskookplaat, oven en Grill.

    Vanuit de keuken kom je de gang in waar 1 slaapkamer met 2 x 1persoonsbedden zijn, kledingkast en hangende opbergkastjes zijn. En 1 ouderslaapkamer met 'n 2 persoonsbed , toilettafeltje, bankje, grote 3 deurs kledingkast en veel opbergkastjes.

    De eenvoudige maar complete badkamer is voorzien van zitbad/ douche, wastafel, en toilet.

    In de wintervaste voortent is in 2 delen opgedeeld. In het achterste gedeelte staat een extra koel/vriescombinatie en wasmachine 2 zwarte kastjes om spulletjes in op te bergen. De gehele voortent is voorzien van Op maat gemaakte vitrage voor een huiselijke sfeer.

    De stacaravan is voorzien van vaste aansluiting van Gas/water en elektra. Vorig jaar is er een nieuwe geiser geplaats. Alle water leidingen die aan vernieuwing toe waren na de afgelopen harde winter zijn vervangen. Het dak is met speciale kit dit jaar afgekit tegen water.

    In de tuin zijn vorige jaar nieuwe graszoden gelegd, nieuw tuinhek geplaatst en nieuwe Led tuinverlichting aangelegd op stroom. Je auto kan je parkeren op de verharde parkeerplaats naast de caravan.

    De kosten voor de jaarplaats zijn ong 2000 euro per jaar. Dat is inclusief water, elektra, tv, belastingen en afval. Huisdieren zijn toegestaan op het park.

    De stacaravan is vooraan in het park vlakbij het zwembad.

    Het stageld is betaald tot 1 april 2011.

    Direct overdraagbaar.

    Vraagprijs is 8000,00

    Voor foto's of vragen kan je me mailen op nicomax@home.nl

  • Kitty

    Beste,

    Is het mogelijk om foto's van uw stacaravan c.q. chalet aan mij door te sturen?

    En is € 8.000,00 de uiterste prijs?

    Alvast bedankt voor uw reactie,

    Mvg, Kitty.