Geen zin uw stacaravan of chalet zelf te reinigen? Veluwe Specialist

Wij reinigen de caravan of chalet op een veilige professionele manier. Zonder hoge druk. Met een speciale borstel, milieuvriendelijke middelen en schuurvrij.

U hoeft niet aanwezig te zijn tijdens de reiniging, dit mag natuurlijk wel.

Het seizoen begint bijna en iedereen krijgt de lentekriebels. Gezinnen hebben zin in de lente en gaan al beginnen met de grote schoonmaak op de camping. Wat is dan niet lekkerder als je stacaravan of chalet geheel voor u wordt schoongemaakt? Wilt u ook de stacaravan of chalet schoon hebben voor u erin gaat? Wij zijn gespecialiseerd in al het buitenwerk en komen op alle campings en chaletparken in Nederland.

Vorig jaar met succes de stacaravans en Chalets schoongemaakt. Wij maken schoon met een speciaal middel waardoor u de hele periode van 6 maanden onbezorgd van uw verblijf kan genieten.

Wilt u een offerte? Dat kan. Onderstaand ook onze scherpe tarieven:

Sta caravans vanaf 8 meter €79,00. chalets lange vorm 10-12 meter vanaf € 99,00 Chalets L vorm € 119,00. De website is in ontwikkeling. Maar u kunt ons al bereiken op ria.wagenhuis@gmail.com van Caravan & Chalet Cleaning of 0297-523059 Caravanenchaletcleaning.nl

Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW, eerste 25km voorrijkosten (vanaf Groene Hart) en materialen.