Te koop paradijsje in de Correze 8 km van Treignac en Lac des Bariousses .

Wij bieden ons paradijsje te koop aan. Het gaat om een terrein van bijna 3000 m2.

Op het terrein staat een stacaravan met warm en koud water, elektriciteit, fosseptic alles op eigen terrein. Verder staat er een kleine caravan voor als onze kinderen kwamen logeren.

De stacarvan heeft 2 slaapkamers, woon/eetkamer, keuken, douche, toilet. De keuken is 2 jaar geleden vernieuwd en sinds 1 jaar zit er een nieuwe warm water boiler in. In het woongedeelte is er mogelijkheid voor nog 2 slaapplaatsen. Er wordt gekookt op elektra en ook de verwarming gaat via elektra. Er zit wel een gasleiding en aansluiting indien men gasverwarming wenst. (via gasfles).

De helft van de stacarvan wordt omringd met een ruim balkon. Uitzicht vanuit het woongedeelte en het terras op de prachtige heuvels van de Mondiére en de Suc au May.

De kleine caravan is voorzien van een keuken, woongedeelte en 3 slaapplaatsen.Verder staat er op het terrein een grote stenen barbecue.

Het geheel ligt in een klein dorpje met 6 huizen en hele lieve vriendelijke mensen. Treignac ligt op 8 km waar diverse winkels, supermarkt, cafe's en restaurantjes aanwezig zijn. Het meer Lac des Bariousses waar allerlei watersport mogelijkheden zijn ligt ook op 8 km van onze plek.

Het terrein bied vele mogelijkheden, het is er heerlijk rustig met een adembenemend uitzicht. Wij hebben het jaren gebruikt als vakantie plek omdat we permanent in Nederland wonen. Nu we een dagje ouder worden willen we nog wat zien van de wereld en bieden het daarom te koop aan. Vraagprijs 24.000 euro exclusief notariskosten.

Als u serieus intresse heeft en foto's en meer informatie wenst neem dan contact op.

Vriendelijke groet, Trudy